Recenzje brokera Global Maxis - wypłata pieniędzy. Informacje dostarczane ze strony: globalmaxis.com

Снять деньги
Бесплатная юридическая консультация
Помощь пострадавшим инвесторам
 

Przegląd GlobalMaxis.
Handel forex jako forma zarobków zyskuje nową rundę popularności i dotyczy wszystkich uczestników rynku, zarówno handlowców, jak i firm maklerskich. Wraz ze wzrostem zapotrzebowania na usługi maklerskie rośnie liczba firm oferujących takie usługi. Ale zarówno początkujący gracze, jak i profesjonaliści starają się znaleźć brokera, dla którego klient i bezpieczeństwo jego funduszy zajęłyby pierwsze miejsce. Jedną z niewielu firm, które spełniają ten wymóg, jest GlobalMaxis.

Ogólne informacje o firmie.
Działalność GlobalMaxis jest całkowicie legalna i kontrolowana przez europejskie organy regulacyjne, takie jak FSA. Firma kieruje się dyrektywą UE w sprawie rynków instrumentów finansowych. Wszystkie fundusze klientów są przechowywane na rachunkach banków europejskich oddzielnie od funduszy firmowych. Jeśli przedsiębiorca ma spór z brokerem, ma prawo złożyć skargę do organu regulacyjnego i skorzystać ze specjalnego funduszu kompensacyjnego.

be-top.org Global Maxis

 

Potwierdzono możliwość wypłaty pieniędzy z GlobalMaxis

  ПОДАТЬ ЖАЛОБУ НА БРОКЕРА

 
 

Прочитано 2645 раз Последнее изменение июль 09, 2020

Комментарии   

#58 Igor 08.02.2021 15:44
Broker jest dość niezawodny, dokonałem kilku wpłat na mój portfel i wszystko jest w porządku, usługa wsparcia jest bardzo aktywna
Цитировать
#57 Antoni 02.02.2021 15:52
Podoba mi się ten broker. Recenzje Global Maxis wskazują również, że broker jest dobry. Tak więc opinia większości jest prawdą. Dzięki za dobrą robotę!
Цитировать
#56 Maria 28.01.2021 14:08
Nadal handluję z tym brokerem. Nie ma do czego się przyczepić, chociaż mam z czym porównać. Zachowaj markę, że tak powiem.
Цитировать
#55 Jan 26.01.2021 12:18
Dobry broker, wąskie spready, dobra realizacja zleceń, szybkie wypłaty.
Цитировать
#54 Ignacy 21.01.2021 14:01
Global Maxis to uczciwa firma. Jeśli nie wiesz, jak handlować, obwiniaj siebie. Handluję tutaj od 2 lat i mam się dobrze
Цитировать
#53 Maciej 19.01.2021 11:49
Miła firma budzi zaufanie. chcę handlować na swojej platformie co robię
Цитировать
#52 Paweł 14.01.2021 10:04
Pragnę wyrazić wdzięczność pracownikom firmy, szczególne podziękowania za aktualne informacje, bardzo mi się to przydało. Cieszę się, że mogę z tobą pracować.
Цитировать
#51 Aleksander 12.01.2021 09:35
Jeśli osiągniesz zysk, dadzą ci pieniądze do wypłaty. Miło się z nim pracuje. Pracowałem z jedną firmą, ale kiedy osiągnąłem normalną pensję, zaczęli zaniżać, wymyślając jakieś niezrozumiałe uzasadnienie. Musiałem wyjść. Nie ma też pytań dotyczących handlu. Po prostu handluję i to wszystko.
Цитировать
#50 Filip 04.01.2021 11:28
Jako doświadczony handlowiec jestem zadowolony z tego brokera. Wysoko oceniam.
Цитировать
#49 Bartosz 22.12.2020 10:22
Bardzo podobało mi się ich wsparcie techniczne, kontaktowałem się kilka razy - błyskawicznie reagują i pomagają w każdej sprawie, a co najważniejsze nie są niegrzeczni, jak w niektórych firmach ...
Цитировать

Добавить комментарий

Мы в соц сетях

Отзывы о брокерах мошенниках - Be-top.orgОтзывы о брокерах мошенниках - Be-top.orgОтзывы о брокерах мошенниках - Be-top.orgОтзывы о брокерах мошенниках - Be-top.orgОтзывы о брокерах мошенниках - Be-top.orgОтзывы о брокерах мошенниках - Be-top.orgОтзывы о брокерах мошенниках - Be-top.orgОтзывы о брокерах мошенниках - Be-top.org

Отзывы о Брокерских компаниях

Брокеры очень часто не выполняют свои обязательства перед клиентом (трейдером). Для того чтобы трейдеры новички смогли объективно оценить брокера и ознакомиться с историей мы собрали вех Форекс брокеров и Бинарныне  опционы в одном месте.

Какие у Вас проблемы с брокером?

Имя*

Телефон*

Email*

Опишите проблему